Etiket Sonuçları: Yıl

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl kutlamalarına ilişkin etkinlikler çerçevesinde volybol turnuvası gerçekleştirdik.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI BELİRLENMİŞTİR.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler, son günlerde okulların, okul formalarını değiştirileceğine dair söylentilerin artması üzerine açıklama ihtiyacı duyulmuştur.

Sevgili öğrencilerimiz, uzun ve yorucu bir maratonun sonlarına gelmek üzereyiz. YKS'ye sayılı günler kala sizler için birkaç tavsiyemiz olacak.

İstanbul'un fatihi II. Mehmed, saltanat hayatı boyunca büyük zaferler kazandı. Osmanlı İmparatorluğu'nun yedinci padişahı 1481'in 3 Mayıs günü hayata veda etti.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, KIYMETLİ VELİLERİMİZ VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLER.

2021 yılı ''Türkiye Afet Eğitim Yılı'' olarak belirlendi ve tüm illerimizde ''Afet Eğitim Seferberliği'' başlatıldı.

İş Güvenliği ve Sağlığı uygulamaları kapsamına yıllık plan hazırlandı.

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre 2021-2022 eğitim öğretim yılı için ders seçim süreci başlamıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 2021 Yılı Staj Başvuru Tarihleri açıklandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan muhteşem bir çalışma online kitapçığı.

Sevgili öğrenciler her ne kadar yüz yüze derslerimiz olmasa da uzaktan eğitimlerle sizler de yoruldunuz, iyi bir tatili hak ettiniz.

TBMM Genel Kurulunda, TBMM Başkanı Şentop ve 5 siyasi partinin imzasıyla sunulan ortak önergeyle, 2021 yılını "İstiklal Marşı Yılı" olarak kabul etti.

Uzaktan eğitimlerin devam ettiği süreç içerisinde Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yarı yıl tatili açıklaması geldi.

Çok kıymetli öğretmenlerimiz Bakanlığımız tarafından 2021 yılı içerisinde yapılması planlanan Mahalli Hizmet İçi Eğitim Planı Yayımlandı.

Öğretmenlerimizin dikkatine: 2020 Yılı Alan Değişikliği Başvuru Kılavuzu yayımlanmıştı, başvuru ekranı da açıldı.

ÇEVREMİZİ TANIYALIM. İngiliz kadın seyyah, yazar ve casus Gertrude Margaret Lowthian Bell'in 100 yılı yıl aşkın bir süre önce dünyanın çeşitli yerlerinde çektiği fotoğraflar arasında Halkapınar ve İvriz fotoğrafları da yer alıyor.