Etiket Sonuçları: yüze

Sevgili öğrencilerimiz bildiğiniz üzere 7 Haziran Pazartesi günü yüz yüze derslerimize başlıyoruz.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler bildiğiniz üzere haftada iki gün olmak üzere 7 Haziran itibari ile yüz yüze derslerimiz başlıyor.

SEVGİLİ GENÇLER 7 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE YÜZ YÜZE DERSLERİMİZE BAŞLIYORUZ.

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz kısmi normalleşme sürecinde yüz yüze eğitimlerimize başlıyoruz.

Ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve 13/04/2021 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararlar alınmıştır.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Salgınının yayılımının önlenmesi ve halk sağlığının korunması amacıyla Cumhurbaşkanlığı Kabinesi tarafından alınan kararlar doğrultusunda Bakanlığımızca yüz yüze ve uzaktan eğitim faaliyetleri planlanmış ve yürütülmüştür.

KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLER DEĞERLİ VELİLER, 2 MART SALI GÜNÜ YÜZ YÜZE EĞİMLER 12. SINIFLAR İÇİN BAŞLAYACAK.

Milli Eğitim Bakanlığı ikinci dönem yüz yüze eğitim uygulamaları ile ilgili yeni bir yazı yayımladı.

Önümüzdeki hafta yüz yüze başlayacak olan 12. Sınıf öğrencilerimiz için devam zorunluluğu var mı?

01 Mart 2021 tarihinden itibaren de Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacaktır.

MEB, 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanmasına karar verdi.

İlçemiz Halkapınar'da yüz yüze eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, liselerde ikinci dönem için Yüz Yüze Eğitim ve Diğer Uygulamalar belirledi.

Örgün eğitim kurumlarının 15 Şubat 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitim yapmayacağı ancak Hayat Boyu Öğrenme Kurumlarının 11 Ocak'ta yüz yüze eğitime başlayacağı bildirildi.

Sevgili öğrenciler okulların yüz yüze açılması ile ilgili sosyal medyada pek çok doğru olmayan bilgiler dolaşıyor.

SEVGİLİ, ÖĞRENCİLER, DEĞERLİ VELİLER OCAK AYININ 22'SİNDE BİRİNCİ DÖNEMİ BİTİRİYORUZ.

Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi mevsim şartlarının da etkisiyle artan Covid-19 salgını sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan karar gereği 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî ve özel örgün eğitim ile hayat boyu öğrenme kurumlarındaki tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerine 20 Kasım 2020 - 04 Ocak 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yoluyla devam edilecektir.

Çok uzun aradan sonra 9. Sınıf öğrencilerimiz yüz yüze derslerine başladı.

Uzun süren bir ayrılıktan sonra 9. Sınıflarımız da yüz yüze eğitime başlıyor.