Etiket Sonuçları: Öğretim

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AÇILAN YOUTUBE KANAILNDA YKS SINAVLARINA ÖZEL VİDEOLARI BULABİLİRSİNİZ.

Bilindiği üzere uzaktan ve yüz yüze eğitim ile sınav uygulamalarına yönelik açıklamalar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yazı ile duyurulmuştu. Ancak, ülkemiz genelinde uygulanan Covid-19 Salgını tedbirleri kapsamında Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ve 31/05/2021 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda yeni kararlar alınmıştır.

Açık Öğretim Kurumları 2020-3. Dönem İş ve İşlemleri ile İlgili Genel Kapsamlı Duyuru yapılmıştır.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler ve çok kıymetli öğretmenlerimiz, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni genelge ve sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarla uzaktan ve yüz yüze eğitimle ilgili son kararlar belli oldu.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ SEVGİLİ ÖĞRENCİLER, CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNE TOPLANTISINDAN SONRA YAPILAN AÇIKLAMA İLE KISMİ KAPANMA SÜRECİNE GİRMİŞ BULUNUYORUZ.

İlçemiz Halkapınar'da yüz yüze eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi, 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitim ile başlayacak, 01 Mart 2021 Pazartesi günü itibariyle de 12. sınıflarda seyreltilmiş sınıf uygulaması ile yüz yüze eğitime geçilecek.

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre 2021-2022 eğitim öğretim yılı için ders seçim süreci başlamıştır.

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI II. DÖNEM ONLİNE SINAV DUYURUSU.

AÇIKÖĞRETİM LİSE VE ORTAOKUL SINAVLARI ERTELENDİ

Binlerce soru binlerce kaynaktan faydalanın.

EĞİTİM-ÖĞRETİM, 31 ARALIK 2020'YE KADAR ONLİNE OLARAK SÜRDÜRÜLECEK