etwinning

Okulumuzun etwinning projeleri

May

Okulumuz bünyesinde devam eden etwinning projelerimiz aralıksız sürüyor.

May

Okulumuz bünyesinde devam ettirilen eTwinning projesi kapsamında Zeka Oyunları etkinliğini gerçekleştirdik.

May

MASKELİ OYUN DÜNYAMIZ YÖRESEL YEMEKLERİMİZİ TANITIYORUZ DERGİSİ YAYINDA...

May

Okulumuz bünyesinde devam ettirilen eTwinning projesi kapsamında Zeka Oyunları etkinliği gerçekleştirilecek.

Nis

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında Yazar Sinan Yağmur'la sohbet ettik.

Nis

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak yarın Ünlü Yazar Sinan Yağmur'la sohbetimiz var.

Nis

Okulumuzda yürüttüğümüz eTwinning projeleri kapsamında okul panomuzu sürekli güncelliyoruz.

Nis

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak Yazar Sinan Yağmur'la buluşuyoruz.

Nis

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak yürüttüğümüz eTwinning projesi etkinliklerimiz devam ediyor.

Nis

Farklarımızla, farklılıklarımızla, farklı renklerimizle varız ve bir bütünüz.

Nis

Okulumuz tarafından yürütülen Uluslararası eTwinning projesi kapsamında bilmece-bulmaca etkinliği online olarak yapılacak.

Nis

Okulumuz tarafından yürütülen Uluslararası eTwinning projesi kapsamında dünya ülkeleri ile ağaç tohumlarını paylaştık.

Okulumuz tarafından yürütülen etwinning projesi kapsamında 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü videosu hazırlandı.