Öğretmenlerimize önemli duyuru

Değerli öğretmenlerimiz, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönem sınavları, 24 Mayıs- 18 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Sınav takvimi en kısa zamanda hazırlanarak sizlere ulaştırılacaktır.

Ancak Bakanlığımızın yazısı doğrultusunda, sınavlara katılmak veli ve öğrencinin isteğine bağlıdır.

Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerin/velilerin en geç 21 Mayıs 2021 tarihine kadar okula gelerek dilekçe ile başvurmaları gerekiyor. Bu konuda öğrenci ve veliler bilgilendirilmiştir ancak sınıf rehber öğretmenleri tarafından tekrar gündeme alınması ve duyurulması önemlidir.

HAFTA BOYUNCA BİZLERE GELEN DİLEKÇELERLE SINAVLARA KİMLERİN GİRECEĞİ KONUSUNDA SİZLERİ BİLGİLENDİRECEĞİZ.

Ancak öğrencilerin sınavlara katılma ihtimallerine karşı gerekli hazırlıkların yapılmasını rica ederiz.

HALKAPINAR ARİF ARIK ÇPAL

OKUL MÜDÜRLÜĞÜ