T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / HALKAPINAR - Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi

"Uzaktan Eğitim İçin Bir Fikrim Var" diyorsanız...

Uzaktan eğitim süreci için bir fikrim var diyorsanız, Unutmayın! fikirleriniz mutlaka değerlendirilir.

 

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yani kısacası herkesin fikirlerine saygı duyuyor ve çalışmaların daha kaliteli, daha etkili ve daha verimli olması için herkesin fikrine değer veriyor.

 

Siz de "Fikrim var" diyorsanız bunu mutlaka paylaşmalısınız.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada;

"Covid-19'un henüz küresel çapta bir salgın olarak bilinmediği 10 Şubat 2020'de Eğitim Bilişim Ağı EBA altyapısını ""Eğitimde Fırsat Adaleti"" anlayışı doğrultusunda yapay zekâ sistemleriyle güçlendiren Millî Eğitim Bakanlığı, salgın süreciyle okullardaki eğitime ara verilmesinin ardından dünyada uzaktan eğitime başlayan ilk ülkeler arasındaki yerini aldı.

Milli Eğitim Bakanımız Ziya SELÇUK Çok kısa zamanda yakalanan bu büyük başarının ardında binlerce kişinin alın teri ve emeği olduğunu ve Türkiye'nin bu alandaki fikir gücü sayesinde bu kadar kısa zamanda tedbirler alabildiklerini söyledi. Yeni dönemde Türkiye'nin uzaktan eğitim altyapısını gerek içerik gerekse teknik açıdan yeni bir vizyon ve bakış açısıyla güçlendiren Millî Eğitim Bakanlığı, ""Uzaktan Eğitime Bir Fikrim Var"" çağrısıyla ""Bu konuda benim de söyleyecek bir sözüm var."" diyen toplum temsilcilerini http://uzaktanegitimebirfikrimvar.meb.gov.tr/ adresine fikirlerini beyan etmelerini bekliyoruz çağrısında bulundu" denildi.

SİZİN DE BİR FİKRİNİZ VARSA MUTLAKA  http://uzaktanegitimebirfikrimvar.meb.gov.tr/ ADRESİNE GİRİN VE FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIN...

HALKAPINAR ARİF ARIK ÇPAL

OKUL MÜDÜRLÜĞÜ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.02.2021 - Güncelleme: 23.02.2021 01:56 - Görüntülenme: 237
Kaynak: Milli Eğitim Bakanlığı
  Beğen | 2  kişi beğendi