EKREM KOCATÜRK - OKUL MÜDÜRÜ

Ekrem Kocatürk

23 Nisan 1978 Ereğli doğumlu.

İlk ve orta öğrenimini sırasıyla Ereğli Mithatpaşa İlkokulu, Ayvatlar İlkoklu ve Atatürk Lisesi’nde tamamlayan Ekrem Kocatürk yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi İşletme Öğretmenliği bölümünde 2001 yılında tamamladı.

24 Ağustos 2001 yılında üniversite eğitimini tamamlayan Ekrem Kocatürk 13 Eylül 2001 tarihinde Ordu İli İkizce İlçesi, İkizce İlköğretim Okulunda öğretmenlik hayatına başladı.

2003-2004 yılında Mardin İli Midyat İlçesi Midyat Ticaret Meslek Lisesi’nde asker öğretmen olarak vatani görevini tamamladıktan sonra 2005 yılında Konya Ereğli Belkaya İlkjöğretim okuluna tayin oldu. 2006 yılında Ereğli Gülbehçe İMKB Yatılı ilköğretim Bölge Okuluna atandı.

2012 yılında ismi Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne Muhasebe ve Finansman Öğretmeni olarak atanan Ekrem Kocatürk, 2016 yılında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı daha sonra da 2018 yılında Okul Müdürü olarak atandı.

Haziran 2020’de Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.

2020 Ağustos ayında Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne okul müdürü olarak atandı. Halen okulumuzda görev yapmaktadır.

2020 Ağustos ayında yayımlınmış “Hüznümün Çiçeği” isimli şiir kitabı bulunmaktadır.

Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.