SEVGİLİ ÖĞRENCİLER ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN AÇILAN YOUTUBE KANAILNDA YKS SINAVLARINA ÖZEL VİDEOLARI BULABİLİRSİNİZ.

Değerli öğretmenlerimiz Konya İnsan Mektebi etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan "YUNUS'TAN AKİF'E ŞİİRİN DEĞİŞTİRME GÜCÜ" programına davetlisiniz.

Öğretmenlerimizin dikkatine, koronavirüs aşılama uygulamasında öğretmenlerin yaş sınırı kaldırıldı.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ SEVGİLİ ÖĞRENCİLER.

SEVGİLİ GENÇLER 7 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE YÜZ YÜZE DERSLERİMİZE BAŞLIYORUZ.

Sevgili öğrenciler, uzun bir süredir uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması yeniden düzenlendi.

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz kısmi normalleşme sürecinde yüz yüze eğitimlerimize başlıyoruz.

Sevgili gençler, değerli öğretmenlerimiz Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimlerinin başlatılacağı haberini verdi.

Sevgili öğrenciler, daha önce de belirttiğimiz üzere II. Dönem Yazılı sınavlarımız başlıyor.

Türk ve dünya tarihini baştan sona değiştiren, çağ açıp çağ kapatan Kutlu Zafer İstanbul'un fethinin bugün 568. Yıl dönümü.

Değerli öğretmen arkadaşlarımız, Konya İnsan Mektebi tarafından düzenlene "Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirme" konulu söyleşi ye sizler de davetlisiniz.

Türk şiirinin önemli isimlerinden ve kaldırımlar Şairi olarak da bilinen Necip Fazıl Kısakürek vefatının yıl dönümünde rahmet ve dualarla anılıyor.

Okulumuzda ilk baharın gülleri açtı.

Sevgili öğrenciler bir önceki duyurumuzda sorumluluk sınav takvimini açıklamıştık.