Mesleki ve teknik ortaöğretim okul ve kurumlarında mali kaynakların israfının önlenmesi, bütçe imkânları ile eğitim ortamlarının etkin ve verimli kullanımının sağlanması amacıyla ilgi (a,b ve c) Yönetmeliklere uygun olarak Kurumlar Arası Paylaşım Projesi (KUPA) hayata geçirilmiştir.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 25 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ALINAN KARARLA YAZILI TARİHLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

İL İZLEME VE DEĞERLENDİRME KURULU TARAFINDAN SINAVLAR YAPILACAKTIR.

Dikkat! Kuvvetli Rüzgar – Fırtına ve Toz Taşınımı Uyarısı

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, TAMAMLANAN BİRİNCİ DÖNEM YAZILILARININ ARDINDAN İKİNCİ DÖNEM YAZILILARINA BAŞLIYORUZ.

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ, YENİ HAFTANIN NÖBET ÇİZELGESİ EKTE YER ALMIŞTIR.

Personel Genel Müdürlüğümüze bağlı bilim ve sanat merkezlerine öğretmen alımına ait iş ve işlemler kapsamında hazırlanan "2021 Yılı Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu" ilgi (a) Makam Onayı ile  yayımlanmıştır. Söz konusu kılavuz doğrultusunda, Bakanlığımızca belirlenen merkezlerde bölge sözlü sınav komisyonları tarafından sözlü sınavlar yapılacaktır.

Bilindiği üzere ilgi (a) Yönetmeliğin "Hizmet puanları" başlıklı 40'ıncı maddesinde ilgi (b) Yönetmelikle değişiklik yapılmış olup, söz konusu değişikliğe karşı Danıştay İkinci Dairesi nezdinde açılan davalarda ilgi (a) Yönetmeliğin 40'ıncı maddesine eklenen dokuzuncu fıkranın ilgi (c) Kararla, onuncu fıkranın ise ilgi (ç) Kararla yürütülmesi durdurulmuş olup Bakanlığımızca söz konusu kararlara karşı itiraz yoluna gidilmiştir.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNİN DİKKATİNE!

OKULUMUZDA TAMAMLANAN BİRİNCİ DÖNEM YAZILI SINAVLARININ ARDINDAN İKİNCİ DÖNEM YAZILI SINAVI YAPILACAKTIR.

Bakanlık Makamının 09.03.2021 tarihli ve 21983767 sayılı Onayı ile yapılan "Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirme" duyurusudur.

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ, OKULUMUZ BÜNYESİNDE BAŞLATTIĞIMIZ ONLİNE TARAMA TESTLERİNİ DAHA PLANLI YAPMAK ÜZERE BİR PROGRAM HAZIRLADIK.

Türkiye'de İklim Değişikliğine Uyum Eyleminin Güçlendirilmesi Projesi Anket Çalışması.