Etiket Sonuçları: Değerlendirme

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Ölçme ve Değerlendirme İşlemlerinde Tereddüt Edilen Hususlar

Sevgili gençler YKS sınavı öncesinde izleme ve değerlendirme sınavları online olarak devam ediyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Eğitim Yöneticileri Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

Sevgili gençler, Konya geneli AYT izleme ve değerlendirme sınavı yapılacak.

İL İZLEME VE DEĞERLENDİRME KURULU TARAFINDAN SINAVLAR YAPILACAKTIR.

Ölçme ve Değerlendirme Kurulu nedir? Amaç ve hedefleri nelerdir? Okulumuzun Ölçme ve Değerlendirme Kurulu kimler tarafından oluşur? İşte detaylar.

Okulumuz bünyesinde yapılan kazanım değerlendirme sınavı sayısalsoruları ektedir.

Okulumuz bünyesinde yapılan kazanım değerlendirme sınavı sözel soruları ektedir.

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak online kazanım değerlendirme sınavlarımıza devam ediyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz 11 Ocak 2021 Pazartesi günü üçüncü online kazanım değerlendirme sınavımızı yaptık.

Sevgili gençler bugün (11 Ocak 2021) yapılan kazanım değerlendirme sorularını sizlerle paylaşıyoruz.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL BAZINDA HAZIRLANAN KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVINA HERKESİN KATILMASINI ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM.

SEVGİLİ GENÇLER, SİZLER İÇİN BİR ONLİNE KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI DAHA HAZIRLADIK! VAR MISINIZ FUL YAPMAYA...

Sevgili öğrenciler sizler için hazırladığımız kazanım değerlendirme sorularını çözebilirsiniz.

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak uzaktan eğitim sürecinde 4. Online kazanım değerlendirme sınavını yaptık.

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, katıldığı bir programda gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Konya Geneli Kazanım değerlendirme Sınavına biz de katıldı.

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak başlattığımız kazanım değerlendirme sınavlarına devam ediyoruz.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ DİKKAT! TYT DERĞERLENDİRME SINAVLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK İMZALI GÖNDERİLEN ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME UYGULAMALARI KONULU YAZI.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ara Tatil Etkinlikleri için hazırlandı ancak uzaktan eğitim sürecinde de değerlendirebilirsiniz.

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik kazanım değerlendirme uygulamalarına başladık.