Etiket Sonuçları: Projesi

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, okulumuzda ÇEDES projesini yürütüyoruz.

Okulumuz bünyesinde devam ettirilen eTwinning projesi kapsamında Zeka Oyunları etkinliğini gerçekleştirdik.

Okulumuz bünyesinde devam ettirilen eTwinning projesi kapsamında Zeka Oyunları etkinliği gerçekleştirilecek.

HALKAPINAR ARİF ARIK ÇPAL TARAFINDAN BAŞLATILAN ETWİNNİNG PROJESİ ULUSLARARASI PROJE HALİNE GELDİ.

Anadolu Masalları Projesi katılan öğretmenlerimizin dikkatine.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü Fatih projesi ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları yayımlandı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından mesleki liselerine yönelik uzaktan eğitim desteği sağlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için başlatılan Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi'ne 161 milyon liralık yatırım yaptı.

Dezavantajlı durumdaki çocukların sosyal gelişimlerini desteklemek ve yeteneklerine göre yönlendirilmelerini sağlamak amacıyla başlatılan 'Okul Destek Projesi' lise eğitimine devam eden gençleri de kapsayacak şekilde genişletilecek.