Etiket Sonuçları: ders

Okulumuzda ikinci dönem ders programı güncellenmiştir.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLER, KIYMETLİ VELİLER, OKULUMUZDA 27 EYLÜL TARİHİ İTİBARİ İLE KULLANILACAK OLAN YENİ DERS PROGRAMI EKTEDİR.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI BELİRLENMİŞTİR.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ 13 ARALIK 2021 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE GEÇERLİ YENİ DERS PROGRAMI UYGULANACAKTIR.

Sevgili öğrencilerimiz bildiğiniz üzere 7 Haziran Pazartesi günü yüz yüze derslerimize başlıyoruz.

SEVGİLİ GENÇLER 7 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE YÜZ YÜZE DERSLERİMİZE BAŞLIYORUZ.

Sevgili öğrenciler bir önceki duyurumuzda sorumluluk sınav takvimini açıklamıştık.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler ve çok kıymetli öğretmenlerimiz, yeni alınan eğitim öğretim kararlarının ardından ders programıyla ilgili açıklama yapılma ihtiyacı duyulmuştur.

Sevgili öğrencilerimiz, en çok merak edilen soru bu günlerde "Önümüzdeki hafta canlı derslerin yapılıp yapılmayacağı" oldu.

Değerli öğretmen arkadaşlarımız, ek ders ücretlerinin hangi hallerde ve hangi günlerde ödenip ödenmeyeceği zaman zaman bazıları tarafından karıştırılmaktadır.

İdari tatillerde ek ders ücreti ödenir mi? Yetkililer tarafından idari tatil ilan edilen günlerde ders yapılır mı?

Sevgili öğrenciler, değerli öğretmenlerimiz, komşu okulumuz olan Atatürk İlkokulu bünyesinde gerçekleştirilecek olan online masal etkinliğine küçük çocuklarınızı ve kardeşlerinizi dahil edebilirsiniz.

Sevgili öğrenciler yeniden tam kapanma sürecine geçtiğimiz bu günlerde yeni ders programını sizlere duyurmuştuk.

Sevgili öğrencilerimiz koronavirüs salgını önlemleri kapsamında uygulamaya başlanılan tam kapanma sürecinde kullanılmak üzere yeni ders programı hazırlanmıştır.

Sevgili öğrencilerimiz değerli öğretmenlerimiz tam kapanma sürecinde tamamen uzaktan eğitime geçileceği için ders programımız değişecek.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ KIYMETLİ VELİLER, OKULUMUZDA CANLI DERSLERİMİZ VE 12. SINIFLARIMIZ İÇİN YÜZ YÜZE DERSLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

OKULUMUZDA 15 MART 2021 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE YENİ DERS PROGRAMINU-I UYGULAYACAĞIZ.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin heyecanla beklediği ve yoğun hazırlık yaptığı TYT ve AYT sınavlarında hangi derslerden kaçar soru gelecek?

HALKAPINAR ARİF ARIK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ OLARAK 8 MART 2021 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE YENİ DERS PROGRAMINI UYGULAMAYA KOYACAĞIZ.

Sevgili öğrenciler, ders programı ile ilgili duyuruyu lütfen dikkatli okuyun.

KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLER DEĞERLİ VELİLER, 2 MART SALI GÜNÜ YÜZ YÜZE EĞİMLER 12. SINIFLAR İÇİN BAŞLAYACAK.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ SINIF REHBER ÖĞRETMENLERİNİZ TARAFINDAN PAZARTESİDEN İTİBAREN SAAT 14.00'A KADAR CANLI DERSLERİN YAPILMAYACAĞI DUYURULLMUŞTU.

Sevgili öğrencilerimiz 1 Mart 2021 Pazartesi günden itibaren 12. Sınıflarda yüz yüze eğitim başlayacak.

01 Mart 2021 tarihinden itibaren de Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Liseleri, Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanacaktır.

Sevgili gençler bildiğiniz üzere ikinci dönemde de uzaktan eğitim sürecini devam ettireceğiz.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler, seçmeli dersler için sizlere bilgi vermiştik.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler önümüzdeki eğitim yılı için seçmeli dersler belirlenecektir.

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğine göre 2021-2022 eğitim öğretim yılı için ders seçim süreci başlamıştır.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, CANLI DERSLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Sevgili gençler 1 Ocak 2021'de canlı derslerimiz var mı?

SEVGİLİ GENÇLER VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ CANLI DERSLER ÖNCESİNDE VE ESNASINDA DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ KONULAR VAR.

Ülke genelinde yaşanan koronavirüs salgını sürecinde uzaktan canlı derslerimiz aralıksız devam ediyor.

Halkapınar Arif Arık ÇPAL Okul Müdürlüğü olarak ders programımız çerçevesinde canlı derslerimize aralıksız devam ediyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz, sizler için hazırlanan platformda binlerce soru ve teste ulaşabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitimde siber saldırıların önüne geçmek için öğretmenlere bilgilendirme yaptı.

Sevgili Öğrencilerimiz, bilindiği üzere sizlere bulunduğumuz süreç içerisinde en iyi eğitimi verebilmek adına öğretmenlerimiz yoğun çaba harcıyorlar.

Sevgili öğrencilerimiz, Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak ders saatlerinde değişikliğe gittik.

Sevgili gençler, değerli velilerimiz 7 Aralık 2020 Pazartesi günü itibari ile kullanacağımız yeni ders programı ektedir.

Sevgili öğrenciler,

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, DAHA SAĞLIKLI VE DAHA VERİMLİ CANLI DERSLER İÇİN 14 KURALI UYGULAMALISINIZ.

Değerli öğretmenlerimiz, canlı dersler için belirlenen 14 kural herkes için önem taşıyor.

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak ders programımızı değiştiriyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz, değerli veliler...

Sevgili gençler ve değerli öğretmenlerimiz sürekli devam eden canlı dersler kadar sizlerin sağlığı da çok önemli.

Çevrim içi eğitim ve öğretim 21. yüzyılda en hızlı büyüyen sektörlerden biridir. Dünyanın neresinde olursanız olun, öğrencileriniz nerede olursa olsun eğer bir bilgisayara (tablet, telefon vb. de olabilir) ve internete sahipseniz ders vermeye veya almaya hazırsınız demektir.

EBA Canlı Dersinize başlamadan önce dikkat edilmesi gerekenler açıklandı.

OKULUMUZDA 23 KASIM 2020 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN CANLI DERS PROGRAMI AŞAĞIDADIR.

Sevgili öğrencilerimiz, ara tatil döneminde canlı derslerimize de ara veriyoruz.