Öğretmenlerimize Yazılı Sınav Duyurusu

Değerli Öğretmenlerimiz, ikinci dönem yazılı sınav takvimi açıklanmıştır.

Söz konusu sınavlara katılmak isteyen öğrencilerimiz için sınavlar yapılacaktır.

Yazılı sınavlarımızı 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü başlatacağız ve yaklaşık 6 gün sürecek.

Sizlerden ricamız, yazılı sınav sorularını hazırlamanız, okulun mail adresi ile bizlere ulaştırmanızdır.

Sınav günü ve saati okul idaresi tarafından sınavlar yapılacak olup, cevap kağıtları ilgili öğretmenlerimize ulaştırılacaktır.

Dileyen öğretmenimiz ise kendi sınavını yapmak üzere okula gelebilir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 18 Mayıs 2021 tarihli yazısında; 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin katılım sağlamak isteyen öğrencilerin sınavları, 1 Kasım 2020- 26 Mart 2021 tarihleri arasında işlenen konu ve kazanımları kapsayacak şekilde, ilgili dersin zümrelerince hazırlanarak ve 24 Mayıs- 18 Haziran 2021 tarihleri arasında ilgi (c) yazımızda belirtilen Covid-19 salgınına karşı alınacak tedbirlere dair açıklama ve kurallar çerçevesinde planlanarak uygulanacaktır" ifadesine yer verilmiştir.

Buna göre, sınav konularının hazırlanmasında ilgili maddenin dikkate alınmasını, sınav öncesinde ise öğrencilere sınav konuları hakkında bilgi verilmesini önemle rica ederiz.

Yayın: 22.05.2021 - Güncelleme: 22.05.2021 02:42 - Görüntülenme: 189