DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, KIYMETLİ VELİLER, OKULUMUZDA ZAMAN TABLOSUNDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMİŞTİ.

Değerli Velilerimiz, kıymetli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrenciler, 2022-2023 eğitim öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PROGRAMI BELİRLENMİŞTİR.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler 2021-2022 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sorumluluk sınav takvimi açıklandı.

Okulumuzda ikinci dönem ikinci yazılı dönemi başlıyor.

OKULUMUZDA 19 MAYIS COŞKUSU...

SEVGİLİ GENÇLER HAZIRLANDIĞINIZ YKS SINAVLARINA İLİŞKİN BİRTAKIM DÜZENLEMELER YAPILDI VE BU KONUDA ÜNİVERSİTEYE GİRİŞTE BARAJ PUANI KALDIRILDI.

Değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler ilçemizde yaşanan yoğun kar yağışı nedeni ile eğitim öğretime bir gün ara verilmişti.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ 13 ARALIK 2021 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE GEÇERLİ YENİ DERS PROGRAMI UYGULANACAKTIR.

Siber Zorbalık Nedir?

Okulumuz Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenciler, Jandarma ekipleri ile birlikte trafikte ehliyet kemeri konusunda farkındalık oluşturdular.

MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 1 Kasım 2021 Pazartesi günü yazılı sınavlarımızı başlatıyoruz.

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak okulumuzun yemekhanesini baştan tasarladık.