Bilindiği üzere koruyucu aile hizmeti, Bakanlığımıza Bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde,  tüm  illerdeki  Aile,  Çalışma  ve  Sosyal  Hizmetler  İl  Müdürlükleri  bünyesinde  yer alan Koruyucu Aile Birimleri tarafından yürütülmekte, koruyucu aile hizmetiyle çeşitli nedenlerden dolayı (ihmal, istismar, şikayet, duygusal/sosyal örselenme, vs.) görevli Çocuk veya Aile Mahkemeleri tarafından haklarında koruma ve bakım tedbiri kararları çıkarılan mağdur çocukların aile sıcaklığı ve ebeveyn desteği alarak sağlıklı bir büyüme dönemi geçirmesi sağlanmaktadır.

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak planladığımız yazılı sınav programımızı sona erdirdik.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, İmam Hatip Okulları Yönetici Vizyon Seminerleri düzenleniyor.

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi eTwinning proje grubunun 12 Mart videosu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Eğitim ve Adalet Semineri Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz tarafından verildi.

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak yeni ders programı dolayısı ile nöbet çizelgesi de değişti.

OKULUMUZDA 15 MART 2021 PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİ İLE YENİ DERS PROGRAMINU-I UYGULAYACAĞIZ.

Okullar arasın öğrencilerin nakil ve geçişleri Hakkında önemli duyuru.

OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE... SINAV HAFTASI...

HALKAPINAR ARİF ARIK ÇPAL ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE;

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ BİLDİĞİNİZ ÜZERE 8 MART PAZARTESİ GÜNÜ OKULUMUZDA BAŞLAYACAK OLAN SINAV PROGRAMI DAHA ÖNCE PAYLAŞILMIŞTI.

BUGÜN MEYDANA GELEN ELİM KAZADA DÜŞEN HELİKOPTERDE ŞEHİT OLAN 10 KAHRAMAN ASKERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET YÜCE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ 8 MART 2021 PAZARTESİ GÜNDEN İTİBAREN NÖBET ÇİZELGESİ YENİLENMİŞTİR.

Proje okullarına öğretmen atama/yönetici görevlendirme ve görev süresi dolanlar ile ilgili yapılacak işlemler.