Etiket Sonuçları: Milli

Konya İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Yiğit, okulumuzu ziyaret etti.

May

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, lise öğrencilerinin, Kovid-19 salgınının biteceğinden, hayatın normale döneceğinden emin olmaları gerektiğini belirterek, bu süreçte psikolojik açıdan ihtiyaç hissettikleri anda Bakanlık uzmanlarına ulaşabileceklerini söyledi.

May

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Nis

Sevgili öğrencilerimiz, değerli veliler, bilindiği üzere bu hafta Perşembe gününden itibaren tam kapanma sürecine gireceğiz.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretimde de il bazlı olarak yerinde karar uygulamasına başlanılmıştır.

Şbt

İlçemiz Halkapınar'da oluşturulan "İlçe Milli Eğitim Komisyonu" 2020-2021 eğitim-öğretim yılı II. Dönem toplantısı 16 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Şbt

Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyon toplantısı online olarak gerçekleştirildi.

Şbt

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA YÖNETİCİ SEÇME VE GÖREVLENDİRME YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI.

Ock

KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYİT ALİ BÜYÜK SONA EREN BİRİNCİ DÖNEM VESİLESİ İLE BİR MEJAJ YAYIMNNLADI.

Ock

Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar, yeniden başlayacak olan destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili açıklama yaptı.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Görevleri Nelerdir?

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN 2021 YILININ İŞ TAKVİMİ YAYIMLANDI.

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ SAYIN ZİYA SELÇUK, MİLYONLARCA ÖĞRENCİNİN MERAKLA BEKLEDİĞİ YÜZ YÜZE EĞİTİMLE İLGİLİ YENİ BİR AÇIKLAMA YAPTI.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı, Uluslararası Gençlik Dayanışma Derneği ile bir protokol imzaladı.

Ara

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Ajansı'na yarın gündemi değerlendirecek.

Ara

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'un birlik, beraberlik, bağımsızlık ve vatan tutkusunu tasvir ettiği eserleri, milli şuurun beslendiği önemli kaynaklar arasında yer almaya devam ettiğini bildirdi.

Ara

Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabından Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma mesajı yayımlandı.

Ara

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ara

Sevgili öğrencilerimiz, bildiğiniz üzere uzaktan eğitim süreci uzatıldı ve okulların açılma tarihi 15 Şubat 2021 tarihine ertelendi.

Kas

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yardımcıları kimler.

Kas

1975 yılında Konya´nın Ereğli İlçesi Hortu kasabasında doğdu. İlköğrenimini Hortu ilkokulunda, Orta öğrenimini Karapınar İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Kas

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK KİMDİR?

EĞİTİM-ÖĞRETİM, 31 ARALIK 2020'YE KADAR ONLİNE OLARAK SÜRDÜRÜLECEK

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2021 YILI SINAV UYGULAMA TAKVİMİ