İl Milli Eğitim Müdürümüz Okulumuzu Ziyaret etti

Konya İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Yiğit, okulumuzu ziyaret etti.

Halkapınar Arif arık Çok Programlı anadolu Lisesi olarak okulumuzda Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yiğit ve Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Bahattin Arslan'ı misafir ettik.

Okulumuzu teşrif eden Milli Eğitim Müddürlerimiz öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Müdürümüz Murat Yiğit, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çalışmalarımızı da yerinde inceledi.

Okulumuz ve çalışmalarımız hakkında detaylı bilgiler verdiğimiz Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yiğit ve Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Bahattin Arslan'a ilgi ve muhabbetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Söz konusu ziyarete Halkapınar Atatürk İlkokulu Müdürü Bilal Aydemir, Halkapınar Şehit Ali Daniyar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Serkan Yıldırır, Halkapınar Çakıllar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Necdet Boz da katıldılar.

21-10-202321-10-202321-10-202321-10-2023

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 21.10.2023 16:22 - Görüntülenme: 163