Etiket Sonuçları: Okulumuzu

Ekm

Konya İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Yiğit, okulumuzu ziyaret etti.

Okulumuzun girişine rüzgarlık yaptırdık

Ekm

Okulumuzun yeni yüzü çok beğenildi...

Ekm

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak okulumuzun yemekhanesini baştan tasarladık.

May

Sevgili öğrenciler, değerli veliler ve çok kıymetli öğretmenlerimiz, yeni alınan eğitim öğretim kararlarının ardından ders programıyla ilgili açıklama yapılma ihtiyacı duyulmuştur.

Halkapınar Kaymakamı Sayın İsmail Bildirici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Saffet Çağlar ile birlikte okulumuzu ziyaret etti.

Şbt

Öğrencilerimizin dikkatine, okulumuzda 1 Mart tarihi itibari ile yapılacak olan sınavların takvimi hazırlandı.

Ock

HALKAPINAR ARİF ARIK ÇPAL TARAFINDAN BAŞLATILAN ETWİNNİNG PROJESİ ULUSLARARASI PROJE HALİNE GELDİ.

Ock

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, CANLI DERSLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Ock

Sevgili öğrencilerimiz, değerli velilerimiz, bizler okullarımızı yüz yüze eğitime bir an önce açmak istiyoruz! Lütfen çok daha dikkatli olalım.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki kurumların internet siteleri, kullanışlılık seviyesine göre sıralama yapıyor.

Ara

OKULUMUZU AÇMAK, YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇMEK İSTİYORUZ.

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi.

Ekm

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak okulumuzun yıpranan tabelasını yenisi ile değiştirdik.