Etiket Sonuçları: için

Filistin'de yaşanan bombardımanda şahit olan Filistinli kardeşlerimiz için saygı duruşunda bulunarak bayraklamızı yarıya indirdik.

Değerli arkadaşlar, Sağlık Bakanlığı tarafından 40 yaş üstü öğretmenler için aşı randevusu açıldı.

Öğretmen arkadaşlar için önemli duyuru YKS sınav görevleri için son gün 17 Mayıs Pazartesi olduğunu unutmayalım.

Sevgili öğrenciler, kıymetli veliler ve çok değerli öğretmenlerimiz, herkes için tedbire devam edelim.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her gün yayınlanan eğitim takviminde yine birbirinden özel bilgiler yer aldı.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER, DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ TÜRKİYE İÇİN TAM KAPANMA KARARI ALINDI.

Sevgili gençler, ders çalışmak, bir üst sınıfa geçmek, bir üst öğretim programına geçebilmek, başarılı olabilmek, üniversite sınavlarını kazanmak, bilgili olmak, aldığı diplomanın hakkını verebilmek...

Her işi yapıp, eğitimi ihmal edersek noksan kalırız.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 25 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Uzaktan eğitim süreci için bir fikrim var diyorsanız, Unutmayın! fikirleriniz mutlaka değerlendirilir.

Sevgili öğrenciler, değerli veliler, seçmeli dersler için sizlere bilgi vermiştik.

İlimiz genelindeki öğretmenlerimize ve yöneticilerimize yönelik olarak yapılacak tecrübe paylaşım günleri sayesinde onların tecrübe ederek geliştirdikleri deneyimlerini paylaşmaları, pratikleri zenginleştirme, öğrenme ve öğretme etkileşimini güçlendirme amaçlanmaktadır.

2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci dönemini sona erdireceğiz.

2020-2021 eğitim öğretim yılının birinci dönemini sona erdireceğiz.

Değerli veliler, çocuklarınızın, hayatta başarılı olmaları için sağlıklı bir iletişime ihtiyaç vardır.

Okulumuz Öğretmenleri, 10. Sınıf öğrenci ve velilerinin dikkatine.

SEVGİLİ, ÖĞRENCİLER, DEĞERLİ VELİLER OCAK AYININ 22'SİNDE BİRİNCİ DÖNEMİ BİTİRİYORUZ.

Değerli öğrencilerimiz bakanlığımız tarafından sizler için özel hazırlanan soru bankası platformunu mutlaka takip etmelisiniz.

SEVGİLİ GENÇLER LÜTFEN DİKKAT EDELİM: TEDBİRLERE UYMAK HEPİMİZ İÇİN İNSANİ BİR GÖREVDİR.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, DAHA SAĞLIKLI VE DAHA VERİMLİ CANLI DERSLER İÇİN 14 KURALI UYGULAMALISINIZ.

Değerli öğretmenlerimiz, canlı dersler için belirlenen 14 kural herkes için önem taşıyor.

ÖĞRETMENLER İÇİN BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI

Dünyada ve ülkemizde Koronavirüs (Covid-19) salgınının seyrinde yaşanan yükselişten, eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızın etkilenmemesi amacıyla 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî ve özel (okul öncesi eğitim kurumları hariç) tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilecektir.

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür.

Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Saffet Çağlar ve Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç ile her iki ilçenin tüm okullarının katılımı ile çevirim içi toplantı yapıldı.

Yaşam tarzındaki değişimler, beslenme alışkanlıkları, gelişen teknoloji ile kullanılan ürünler gibi birçok faktör, ağız ve diş sağlığını etkiliyor. Peki, ağız ve diş sağlığımızı korumak için nelere dikkat ediyoruz?

KAPALI ALANLARDA/İŞYERİ/OFİSLERDE COVID-19 İÇİN ALINACAK ÖNLEMLER