Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak, okulumuzda ÇEDES projesini yürütüyoruz.

Filistin'de yaşanan bombardımanda şahit olan Filistinli kardeşlerimiz için saygı duruşunda bulunarak bayraklamızı yarıya indirdik.

Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl kutlamalarına ilişkin etkinlikler çerçevesinde volybol turnuvası gerçekleştirdik.

Konya İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat Yiğit, okulumuzu ziyaret etti.

Böyleydi böyle oldu

Okulumuzun girişine rüzgarlık yaptırdık

Okulumuzun yeni yüzü çok beğenildi...

Tem

Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi, muhteşem doğal güzellikleri arasında, İvriz Barajı’na nazır konumuyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

Sevgili öğrenciler, önceki yıllardan sorumluluktan geçenlerin girmesi gereken SORUMLULUK SINAVLARINI kaçırmayın.

Okulumuzda ikinci dönem ders programı güncellenmiştir.

Halkapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına 24 Kasım Öğretmenler günü programını Halkapınar Arif Arık ÇPAL olarak gerçekleştirdik.

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatı tiyatrosu

Konya Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Gününde muhteşem bir tiyatroya imza attılar.

Sevgili gençler YKS sınav tarihleri belli oldu.

DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLER, KIYMETLİ VELİLER, OKULUMUZDA 27 EYLÜL TARİHİ İTİBARİ İLE KULLANILACAK OLAN YENİ DERS PROGRAMI EKTEDİR.